Спікерка парламенту Болгарії відмовилась від посади тимчасового прем'єра

Спікерка парламенту Болгарії відмовилась від посади тимчасового прем'єра

20:47 Серпень 5, 2024

Політика 495 2 хвилини

Magyar

Спікерка Національних зборів Болгарії Рая Назарян підтвердила, що не буде кандидатом на посаду тимчасового прем’єр-міністра.

Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на БНР.

Про це, що Назарян відмовилась від посади тимчасового прем’єра стало відомо за підсумками її зустрічі з президентом Болгарії Руменом Радевим.

Вона категорично зазначила, що підтвердила Радеву свою відмову, щоб мати рівний старт і рівні шанси для всіх учасників майбутньої виборчої кампанії, яка має відбутися після призначення наступних дострокових парламентських виборів.

Назарян розповіла, що мала з Радевим змістовну тривалу розмову щодо усіх питань суспільного порядку денного.

“У цьому контексті, звісно, ми обговорили мою можливу згоду обійняти посаду тимчасового прем’єр-міністра Республіки Болгарія. Я підтвердила президенту свою позицію…а саме: яскраві політичні фігури не сприятимуть ані доброму тону і доброму діалогу між партіями у виборчій кампанії, яка має відбутися, ані підвищенню довіри до політичного процесу”, – підкреслила спікерка.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня