Україна має перемогти в цій війні: голова Федеральної Ради Німеччини

Україна має перемогти в цій війні: голова Федеральної Ради Німеччини

14:58 Червень 24, 2024

Політика 489 2 хвилини

Magyar

Мануела Швезиг, очільниця Федеральної Ради Німеччини, яка є земельним парламентом ФРН – Бундесрату, вважає, що Україна має перемогти у війні.

Канцлер Олаф Шольц, який є однопартійцем Мануели Швезиг по соціал-демократичній партії, дотримується іншої риторики. Зазвичай Шольц наполягає на тому, що Україна не має програти війну з рф, але не говорить про перемогу в ній. Про заяву очільниці верхньої палати німецького парламенту повідомляє BILD, цитуючи висловлювання Швезиг, яка приїхала з офіційним візитом у Київ.

Під час візиту заплановано проведення перемовин на політичному та урядовому рівні. За словами Мануели Швезиг, ці перемовини і візит є знаком солідарності всіх 16 федеральних земель з Україною. росії агресивна війна не має зійти з рук. Швезиг також зазначає, що її візит до Києва це також відповідь тим, хто намагається внести у суспільний дискурс голоси проти підтримки України.

Джерело

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня