Арестович оцінив шанси звільнити Крим за півроку

Арестович оцінив шанси звільнити Крим за півроку

13:15 Листопад 29, 2022

Політика 1316 2 хвилини

Magyar

Російським кораблям, які мають забезпечувати півострів у разі знищення Кримського мосту, загрожуватимуть українські Гарпуни та Нептуни.

Радник Офісу президента Олексій Арестович вважає, що деокупація Криму вже через шість місяців “цілком можлива”. Про це він сказав у понеділок, 28 листопада, у ефірі Фейгін LIVE.

Він зазначив, що Крим є вкрай незручним та вразливим об’єктом для утримання в обороні.

“Є об’єктивні закони військових реалій, скажімо так. І якщо ними правильно скористатися, то ні марсіани, ні американці, ні американці з китайцями Крим не втримають. Якщо все зробити правильно. Крим дуже вразливий об’єкт для утримання в обороні – вкрай вразливий і вкрай незручний Там весь цей Крим – це Кримський міст, який і так уже не дуже. Це постачання кораблями. Ми можемо собі уявити, що буде з цими кораблями, коли підійдуть наші Гарпуни та Нептуни на відстань удару. А вони підійдуть, і швидше, ніж багатьом здається”, – пояснив Арестович.

На питання Фейгіна про те, чи підтримує він прогноз про звільнення Криму протягом шести місяців, Арестович відповів, що це “цілком можливо”.

Джерело

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня