Вибори президента США: Ілон Маск відкриває гаманець

Вибори президента США: Ілон Маск відкриває гаманець

11:29 Жовтень 18, 2024

Політика 222 3 хвилини

Magyar

Глава X відкрито підтримує кандидата в президенти від Республіканської партії як фінансово, так і політично. Після замаху на Дональда Трампа він збільшив свою фінансову підтримку, пожертвувавши за останній квартал 75 мільйонів доларів на передвиборчу кампанію республіканців.

Генеральний директор SpaceX Ілон Маск пожертвував у минулому кварталі 75 мільйонів доларів організації, що підтримує президентську кампанію Дональда Трампа, згідно з нещодавнім звітом про фінансування передвиборчої кампанії.

Згідно зі звітом, поданим до Федеральної виборчої комісії пізно ввечері у вівторок, Ілон Маск був єдиною людиною, яка пожертвувала гроші цій організації.

Група працює з літа, і інші протрампівські організації раніше отримували великі пожертви, тому глава X – не єдиний, хто підтримує республіканського кандидата, пише Politico.

Підтримка цих груп підвищує шанси Дональда Трампа, оскільки фінансування його власної кампанії в останні два місяці було значно нижчим за рівень 2020 року. Із середини серпня до кінця вересня він витратив 65,8 мільйона доларів, з яких близько шістдесяти пішло на президентські вибори. Тому він особливо потребує підтримки Ілона Маска, особливо після липневого вбивства.

Група також допомагає отримати більше голосів у штатах, де проходять вибори, і генеральний директор SpaceX також бере участь у виборчій  кампанії. Він також з’явився в Батлері, де сталося вбивство, а Ілон Маск відвідав Університет Пенсильванії. Він також витратив 47 мільйонів доларів, щоб допомогти знайти більше виборців для республіканського кандидата.

Джерело: (index.hu)

 

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня