Трамп має явну перевагу перед Гарріс у питанні війни в Україні, - опитування WSJ

Трамп має явну перевагу перед Гарріс у питанні війни в Україні, - опитування WSJ

10:20 Жовтень 14, 2024

Політика 377 3 хвилини

Magyar

Трамп випереджає Гарріс із показником 50 % проти 39 % у питанні про те, хто краще впорається з війною Росії в Україні.

Дональд Трамп має явну перевагу перед своєю суперницею на президентських виборах у США Камалою Гарріс у питаннях війни в Україні та на Близькому Сході. Згідно з опитуванням The Wall Street Journal, більше виборців вважають, що Трамп краще проведе країну через обидва конфлікти.

„Трамп випереджає Гарріс із показником у 50 % проти 39 % у питанні про те, хто краще впорається з війною Росії в Україні, і має значнішу перевагу, 48 % проти 33 %, у питанні про те, хто краще впорається з війною Ізраїлю і Хамас”, – пише WSJ.

Лідерство Трампа в обох конфліктах частково підтримують незалежні виборці, майже половина з яких сказала, що він краще впорається з війною між Україною і Росією, порівняно з приблизно третиною, яка віддала перевагу Гарріс. Що стосується війни між Ізраїлем і Хамасом, 43 % незалежних виборців оцінили Трампа як кращого, тоді як 26 % сказали те саме про Гарріс, а решта не вибрали ні одного, ні іншого.

Водночас опитування показало, що зовнішня політика не є пріоритетом для виборців, і респонденти, як і раніше, вважають економіку найбільш важливим фактором під час вибору кандидата, за нею йдуть імміграція та безпека кордонів.

Опитування проводилось з 28 вересня до 8 жовтня, у ньому взяли участь 2100 виборців із семи штатів, похибка становить +/- 2,1 відсоткових пункти.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня