Війна в Україні не завершиться ані у 2024, ані у 2025 році, не потрібно створювати хибних очікувань, — міністр оборони Нідерландів

Війна в Україні не завершиться ані у 2024, ані у 2025 році, не потрібно створювати хибних очікувань, — міністр оборони Нідерландів

18:58 Вересень 17, 2024

Політика 284 2 хвилини

Magyar

Ситуація на полі бою залишається складною, — зазначив міністр оборони Нідерландів Рубен Брекельманс.

Міністр оборони Нідерландів Рубен Брекельманс вважає, що війна в Україні не завершиться ні 2024, ні 2025 року. Також він закликав до бачення довгострокової підтримки України. Про це Брекельманс сказав у інтерв’ю LRT.

„Я не думаю, що війна закінчиться цього року, і не думаю, що вона закінчиться наступного року. Звичайно, нам потрібно надати Україні якомога більше військової підтримки, але потрібно бути реалістами, тому що ситуація на полі бою дуже складна”, – сказав Рубен Брекельманс.

Він також підкреслив, що ситуація на полі бою в Україні „дуже складна”.

Брекельмансвважає, що рф є, „безумовно, потужною” та здатна вести війну з високою інтенсивністю „дуже довго”.

„росія грає в числа, і Україні дуже важко захиститися від неї, тому ми повинні дуже серйозно ставитися до російської загрози, як на полі бою, так і, звичайно, пам’ятаючи про те, що це ядерна держава”, – зазначив міністр оборони Нідерландів.

На його думку, партнерам України слід орієнтуватися на довгострокову перспективу і переконатися в тому, що жителі європейських держав так само хочуть підтримувати Київ і не мають хибних очікувань.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня