«Уявні загрози»: МЗС України звернулося до Білорусі із проханням

«Уявні загрози»: МЗС України звернулося до Білорусі із проханням

18:57 Серпень 14, 2024

Політика 396 2 хвилини

Magyar

Україна закликає Білорусь не нагнітати ситуацію у двосторонніх відносинах. Так речник Міністерства закордонних справ України Георгій Тихий прокоментував погрози білорусів закрити українське посольство у Мінську.

“Ми бачили ці заяви, ретельно їх вивчили, аналізуємо їх. Не бачимо особливої доцільності, якщо чесно, реагувати на них, тому що білоруська сторона відома багатьма заявами, на які не варто реагувати. Скажу лише, що створення “уявних загроз” з боку України, яким би інтенсивним воно не було, не робить ці загрози більш реальними, тому, ми закликаємо не нагнітати ці антиукраїнські настрої і не створювати цього враження якихось уявних загроз, яких немає”, – наголосив Тихий.

Речник додав, що МЗС України буде й надалі відстежувати дії та заяви Білорусі, а також відповідним чином на них реагуватиме.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня