Президент Бразилії не поїде на саміт БРІКС через нещасний випадок

Президент Бразилії не поїде на саміт БРІКС через нещасний випадок

11:28 Жовтень 22, 2024

Політика 136 2 хвилини

Magyar

Президент Бразилії Луїс Інасіу Лула да Сілва не зможе відвідати саміт БРІКС у Казані за станом здоров’я. Про це в неділю ввечері повідомили бразильський новинний портал G1 і американський телеканал CNN із посиланням на офіс латиноамериканського президента.

Президент отримав поріз на голові в результаті побутового нещасного випадку, і його лікар рекомендував йому тимчасово утриматися від тривалих перельотів.

Однак Лула зможе виконувати свої звичні обов’язки. Передбачається, що бразильський президент візьме участь у саміті країн БРІКС – Бразилії, Росії, ПАР, Індії, Китаю, Єгипту, Ірану, Ефіопії та Об’єднаних Арабських Еміратів, що відбудеться у Казані, Росія. Лула приєднається до переговорів у режимі відеоконференції. Очікується, що Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш також візьме участь у заході, який триватиме з 22 до 24 жовтня.

Джерело: MTI

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня