Зеленський: у листопаді буде готовий документ з умовами для справедливого завершення війни

Зеленський: у листопаді буде готовий документ з умовами для справедливого завершення війни

20:37 Жовтень 9, 2024

Політика 0 2 хвилини

Magyar

Україна готує документ, який міститиме умови для справедливого завершення війни з росією. Роботу над ним завершать у листопаді.

Про це йшлося у виступі президента України Володимира Зеленського на саміті “Україна – Південно-Східна Європа”.

“З липня ми працюємо над пунктами формули миру. І до листопада буде готовий документ, в якому буде викладено докладні умови справедливого закінчення війни. Також ми готуємо другий саміт миру”, – розповів Зеленський.

За його словами, зараз постає питання, як змусити росію встановити мир з Україною та як змусити відповідальних за війну людей виконувати умови формули миру.

“Саме тому ми в Україні розробили план дій, який може подолати розрив між нинішньою ситуацією та успішним проведенням саміту миру. Для нас це план перемоги. Для кожної з ваших країн це план надійної стабільності. Коли план буде повністю реалізований, росія втратить здатність загрожувати нам, загрожувати Європі”, – наголосив глава держави.

Джерело

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня