Умєров анонсував велику українську ракетну програму: про що мова

Умєров анонсував велику українську ракетну програму: про що мова

17:04 Жовтень 2, 2024

Політика 131 2 хвилини

Magyar

До кінця поточного року, або ж на початку 2025-го буде представлена інформація щодо української великої ракетної програми. Партнери вже надали усну згоду на те, що будуть фінансувати її.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову Міністерства оборони України Рустема Умєрова під час другого Міжнародного форуму оборонних індустрій (DFNC2), якого цитує „Інтерфакс„.

„Як вам відомо, останнім часом ми зосередилися на ракетних програмах і програмах безпілотників. Наступного року – або до кінця року – ви почуєте багато про те, що буде велика ракетна програма”, – заявив міністр й додав, що Україна вже почала працювати над вітчизняними балістичними ракетами.

За словами Умєрова, програма є „досить потужна”. Зокрема він відзначив, що Київ вже обмінявся нею з партнерами, після чого останні „надали нам поки що усну згоду на те, що будуть фінансувати це, і найближчим часом ми отримаємо фінальну письмову відповідь від наших партнерів”.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня