Путін вніс Польщу в чорний список

Путін вніс Польщу в чорний список

15:06 Вересень 23, 2024

Політика 0 2 хвилини

Magyar

Польща входить до російського списку країн, де «деструктивна неоліберальна ідеологія» суперечить «традиційним російським духовним і моральним цінностям». Про це повідомляє незалежний російський сайт «Медіазона», інформацію якого наводять інформагентства.

Як повідомляє угорське видання «Paraméter», список містить 47 країн і складений Міністерством закордонних справ РФ. Окрім Польщі, до нього увійшли також країни Європейського Союзу, Україна, США, Канада, Велика Британія, Японія, Тайвань, Південна Корея та Нова Зеландія.

Як повідомило джерело, знайоме з його підготовкою, документ створено відповідно до указу президента і він уже підписаний Володимиром Путіним.

Згідно з документом, якщо громадяни цих країн захочуть переїхати до Росії та розділити її традиційні цінності, вони можуть отримати «гуманітарну підтримку». Згідно з указом, вона полягатиме в наданні права на тимчасове проживання незважаючи на відсутність документа, що підтверджує знання російської мови, історії та законодавчих основ Росії.

vg.hu

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня