Україна підготувала три пункти плану для того, щоб говорити в будь-якому форматі з рф - Зеленський

Україна підготувала три пункти плану для того, щоб говорити в будь-якому форматі з рф - Зеленський

12:53 Вересень 21, 2024

Політика 0 2 хвилини

Україна активно працює над планом, який буде стартом і фундаментом для того, щоб говорити в будь-якому форматі з росією, три пункти плану вже готові. Також з представниками рф відбулися зустрічі в онлайн-форматі.

Про це на зустрічі із журналістами заявив президент України Володимир Зеленський, пише Інтерфакс-Україна.

„Ми заявили, що готові бачити росію на другому Саміті, тому що всі наші союзники, включно з найближчими, які на нашому боці та завжди проти російської агресії, – усі сказали, що росія має бути на другому Саміті. Тому що воює росія проти України. Не може без однієї зі сторін бути закінчення війни”, – сказав Зеленський.

За словами президента, Україна активно працює над планом, уже підготовлено три пункти. Крім того, з представниками рф відбулися зустрічі в онлайн-форматі, „ще будуть зустрічі офлайн і онлайн”.

„І, як ми сказали на початку листопада, весь план буде готовий. Це буде старт і фундамент для того, щоб говорити в будь-якому форматі з росією. У будь-якому форматі, з будь-якими її представниками, тому що буде план і є що показати. Якщо їм не подобається, буде зрозуміла їхня реакція на конкретику, а не просто взагалі – ми нічого не хочемо і будемо продовжувати війну”, – розповів президент.

Водночас він вважає, що на сьогодні рф хоче просто продовжувати війну. 

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня