Найкраща інвестиція. МЗС закликало Захід купувати зброю ЗСУ в українських виробників

Найкраща інвестиція. МЗС закликало Захід купувати зброю ЗСУ в українських виробників

20:39 Вересень 9, 2024

Політика 309 2 хвилини

Magyar

Найкращим способом наростити військову допомогу Силам оборони – купувати зброю для бійців в українських виробників. Для Заходу цей варіант буде найкращою інвестицією в безпеку.

Про це повідомляє РБК-Україна з посланням на Twitter-акаунт голови Міністерства закордонних справ (МЗС) України Андрія Сибіги.

“Найкращий спосіб наростити військову допомогу Україні зараз – купувати зброю для наших воїнів в українських виробників. Наша оборонна промисловість розвивається швидким темпом і може виробляти значно більше за додаткових інвестицій. Це також швидше і дешевше для наших партнерів”, – заявив Сибіга.

За словами міністра, що кожен долар або ж валюта, яка була вкладена в нашу зброю, а також наших воїнів – є найкращою безпековою інвестицією в довгострокову євроатлантичну стабільність.

Він додав, що деякі з партнерів вже почали закуповувати озброєння в наших виробників, у зв’язку з чим він закликає їх збільшити інвестиції, а інших – наслідувати приклад.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня